Използвайте силата на слънцето с Тех Груп Солар!

Тех Груп Солар е компания, специализирана в сферата на слънчевата енергия. Компанията е ситуирана в град София, България, като разполага с огромен
шоурум и склад за необходимите аксесоари за изграждане на слънчева система, като на голяма част от тях Тех Груп Солар е директен дистрибутор и вносител.

Тех Груп Солар е известна с високото качество на своите продукти и услуги. Те предлагат различни БРАНДОВЕ слънчеви панели, като са дистрибутори на едни от основните световни производители.

Тех Груп Солар предлага инсталационни услуги, които включват проектиране, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на слънчеви системи. Те работят с квалифицирани екипи, които осигуряват професионална инсталация на панелите, така че клиентите да получат максимален резултат от своите слънчеви системи. Те са затворили цикъла на своите услуги, започвайки от обстоен оглед на покривното или наземното пространство, давайки своята оценка и препоръка на клиента относно максималната мощност, която може да се разположи, след което предоставят своят идеен, електро проект, архитектурно и конструктивно становище, разполагат с всички необходими строителни категории от Камарата на Строителите – от II - ра до VI -а категория, необходими за изграждане на външни връзки на кабелни трасета. Следващия процес е доставка на необходимите материали със собствен транспорт /компанията разполага с тежкотоварни автомобили, изкопна и подемна техника/ и изграждане на слънчевата система следвайки всички необходими изисквания и наредби в Държавата. На финала всеки клиент има съдействие от висококвалифицираните служители на компанията при инсталирането на отдалечен мониторинг за следене на производствения процес на системата.

Компанията също така предлага поддръжка и гаранционно обслужване на своите системи. Техническия екип на Тех Груп Солар може да осигури редовна поддръжка и проверка на системите, за да се гарантира, че те работят с оптимална ефективност.

Тех Груп Солар има богат опит в индустрията на слънчевата енергия и е работила с множество клиенти от различни сектори. Те са се справили успешно с проекти от малки домашни инсталации до големи комерсиални проекти. Компанията също така участва в различни програми и инициативи, насочени към насърчаване на използването на слънчева енергия.

В заключение, Тех Груп Солар е водеща компания в сферата на слънчевата енергия, която предлага висококачествени слънчеви панели и инсталационни услуги. Техният опит и експертиза ги правят подходящ партньор за всички, които се интересуват от използването на чиста и устойчива енергия от слънцето.

"За нас е важно да се грижим за нашата планета и да допринесем за по-чиста бъдеще. Слънчевата енергия е безопасна, възобновяема и безплатен ресурс, който може да бъде използван за задоволяване на нашите енергийни нужди без вредни емисии. Като изберете Тех Груп Солар, Вие не само ще спестите пари, но и ще помогнете за опазването на околната среда", споделят от компанията.

Можете да се свържете със специалистите от компанията на телефон: 088 298 0095 или на адрес: гр. София, ул. „Бойчо Бойчев“ 82

https://techgroup.solar/

e-mail: info@techgroup.solar


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK